Hírek, események

Megjelent 2017. évi első két pályázati felhívás a Pest megyei kompenzációs keretből

Publikálva: 2017. június 29.

A mai napon megjelent az első két 2017 évi pályázati felhívás, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium a Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási program részeként hirdet meg. A két felhívás keretében a Pest megyei települési önkormányzatok számára 4 milliárd forint lesz elérhető a felszíni csapadékvíz-elvezetés létesítményeinek fejlesztése, további közel 5 milliárd forint pedig egészségügyi alapellátást nyújtó intézmények fejlesztésére. – jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.

Tovább a teljes cikkre

7 milliárd forintot nyertek el fejlesztésekre Pest megyei vállalkozások és önkormányzatok

Publikálva: 2017. június 27.

61 pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozás nyert el összesen 3 milliárd forintot telephelyeik fejlesztésére és 53 pest megyei önkormányzat összesen 4 milliárd forintot a belterületi utak gazdaságfejlesztési célú felújítására. A Nemzetgazdasági Minisztérium Pest megye célzott fejlesztését szolgáló programjának első két felhívására többszörös túligénylés történt, így a tárca az eredeti támogatási keretösszeget összesen 2 milliárd forinttal emelte meg - jelentette be Rákossy Balázs európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár.

Tovább a teljes cikkre

Megjelent a Duna Transznacionális Program második pályázati felhívása

Publikálva: 2017. május 10.

A korábbi előzetes felhívást követően, május 9-én hivatalosan is megjelent a DTP második pályázati felhívása.

Tovább a teljes cikkre

Megjelent a Területfejlesztési füzetek különszáma

Publikálva: 2016. július 7.

Megjelent a Területfejlesztési füzetek 2014-2020-as európai uniós fejlesztési időszakban rendelkezésre álló támogatáspolitikai kereteket és eszközöket bemutató különszáma, mely célkitűzése szerint egyfajta kisokosként, útmutatóként került összeállításra. Bízunk benne, hogy a kiadvány hozzásegíti minden kedves Olvasóját ahhoz, hogy átfogó képet kapjon a jelenlegi programozási időszak fejlesztési irányairól, megújult eszköztáráról és közelebb vigye minél több sikeres pályázat benyújtásához.

Tovább a teljes cikkre

Már lehet jelentkezni az ESPON 2020 program harmadik nyílt szemináriumára

Publikálva: 2016. március 22.

Az ESPON 2020 program célja területi tények gyűjtése és vizsgálata az európai területi folyamatok megismerése érdekében az uniós, tagállami és térségi szakpolitikák területi megalapozottságának erősítéséhez.

Tovább a teljes cikkre

Új közbeszerzési felhívások az ESPON 2020 program oldalán

Publikálva: 2016. március 22.

Az európai területi tények, folyamatok kutatását végző ESPON 2020 együttműködési program weboldalán az alábbi közbeszerzési felhívások jelentek meg a közelmúltban.

Tovább a teljes cikkre

Hazai társfinanszírozás és uniós forrás megelőlegezése a transznacionális és egyes interregionális programok esetében

Publikálva: 2016. március 10.

A transznacionális és interregionális programok hazai végrehajtási szabályai

Tovább a teljes cikkre

Új állásajánlatok az ESPON 2020 és az INTERACT III együttműködési programoknál

Publikálva: 2016. február 8.

A közelmúltban jelentek meg a két interregionális együttműködési program felhívásai üres álláshelyek betöltésére.

Tovább a teljes cikkre

Szakpolitikai szereplők és döntéshozók figyelmébe: megnyílt a lehetőség célzott elemzések kezdeményezésére az ESPON 2020 programban

Publikálva: 2016. január 14.

Az ESPON 2020 együttműködési program weboldalán megjelent a felhívás célzott elemzések kezdeményezésére a szakpolitika-alkotáshoz szükséges területi tények, folyamatok kutatása érdekében.

Tovább a teljes cikkre

Megjelentek az ESPON 2020 program első közbeszerzési felhívásai

Publikálva: 2015. december 11.

Az ESPON 2020 együttműködési program weboldalán megjelentek az alkalmazott kutatások első körére vonatkozó közbeszerzési felhívások.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció