Hírek, események

Pest megyei önkormányzatok kaptak támogatást csapadékvíz-elvezető rendszerekre

Publikálva: 2019. szeptember 12.

Huszonöt Pest megyei önkormányzat nyert el mintegy 4,3 milliárd forint hazai fejlesztési támogatást a csapadékvíz-elvezető rendszereik felújítására, korszerűsítésére, vagy kiépítésére - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 9 milliárd forint támogatás bölcsődék kialakítására és korszerűsítésére Pest megyében

Publikálva: 2019. július 23.

Ötvenhárom Pest megyei önkormányzat nyert el több mint 9,2 milliárd forint hazai fejlesztési forrást a települések bölcsődei ellátásának fejlesztésére, korszerűsítésére - nyilatkozta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

Tovább a teljes cikkre

Újabb 2,5 milliárd forint bölcsődefejlesztésre Pest megyében

Publikálva: 2019. július 17.

Az "Önkormányzati tulajdonú bölcsődei ellátást nyújtó intézmények fejlesztésének támogatása Pest megyében (2019)" című pályázati felhívás a kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló támogatási programjának részeként, a 2018-ban meghirdetett konstrukció folytatásaként jelent meg. Ezzel a bölcsődefejlesztés céljára Pest megye területén hozzáférhető hazai fejlesztési források meghaladják a 11,7 milliárd forintot.

Tovább a teljes cikkre

Pest megye 29 településén nyertek el támogatást kerékpárutakra

Publikálva: 2019. június 6.

Pest megye 29 települése nyert el támogatást kerékpárutak építésére, felújítására, összesen 4,2 milliárd forint értékben - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 2,2 milliárd forint jut az élelmiszerpiac fejlesztésére

Publikálva: 2019. március 26.

Több mint 2,2 milliárd forintot nyert el, elsősorban az élelmiszerpiac építésére, fejlesztésére összesen 20, a főváros vonzáskörzetében fekvő település, illetve 10 ezer főnél népesebb Pest megyei város önkormányzata - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 4,5 milliárd forintot nyertek a Pest megyei vállalkozások telephelyük fejlesztésére

Publikálva: 2019. január 15.

Több mint 4,5 milliárd forintot nyert el 87 Pest megyei mikro-, kis- és középvállalkozás telephelyének fejlesztésére - mondta el Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára hétfőn az MTI-nek.

Tovább a teljes cikkre

Elérhetőek a Duna Transznacionális Program 3. felhívása kapcsán rendezett tájékoztató nap prezentációi

Publikálva: 2018. november 30.

A program hamarosan megnyíló felhívása kapcsán 2018. november 27-én a Pénzügyminisztérium nemzeti tájékoztató napot szervezett a hazai pályázók és érdeklődők részére. A résztvevők a pályázati felhívás részleteiről kaptak magyar nyelvű tájékoztatást, valamint két nyertes projekt magyar partnerei osztották meg tapasztalataikat a pályázás menetével kapcsolatban.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 7,5 milliárd forintból újíthatnak fel belterületi utakat Pest megyei települések

Publikálva: 2018. november 9.

Pest megyében 224 kis- és középvállalkozás nyert el összesen mintegy 6,2 milliárd forintot eszközparkja bővítésére - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-vel.

Tovább a teljes cikkre

Több mint 6 milliárd forintot nyertek Pest megyei vállalkozások eszközparkjuk fejlesztésére

Publikálva: 2018. szeptember 28.

Pest megyében 224 kis- és középvállalkozás nyert el összesen mintegy 6,2 milliárd forintot eszközparkja bővítésére - közölte Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-vel.

Tovább a teljes cikkre

Elérhető az Interreg Europe szakértői értékelés (peer review) szolgáltatása

Publikálva: 2018. szeptember 21.

Elérhetővé vált az Interreg Europe Program Szakpolitikai Tudásfórumának új szolgáltatása! A peer review (szakértői értékelés) azon helyi, regionális és nemzeti fejlesztési programokért felelős hatóságok számára kínál kiváló lehetőséget, akik szeretnének nemzetközi együttműködést kialakítani és javaslatokat kapni más európai régióktól.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció