Már lehet jelentkezni az ESPON 2020 program második nyílt szemináriumára

Publikálva: 2015. november 10.

Az ESPON 2020 program célja területi tények gyűjtése és vizsgálata az európai területi folyamatok megismerése érdekében az uniós, tagállami és térségi szakpolitikák területi megalapozottságának erősítéséhez.

Az ESPON 2020 program második nyilvános szemináriumát 2015. december 8-9-én tartják – az Európai Tanács soros elnökségére tekintettel – ezúttal Luxemburgban. A rendezvényre a szintén luxemburgi székhelyű irányító hatóság a program teljes területéről várja a jelentkezőket, különös tekintettel az ESPON program szakmai partnereire, a jövőbeli felhívások iránt érdeklődőkre, de számítanak más szakpolitikai szereplők részvételére is.

Az eseményre szóló felhívás és programtervezet itt érhető el, regisztrálni pedig itt lehet 2015. december 1. 15 óráig.

A szeminárium keretében elsősorban a luxemburgi elnökség számára kiemelt szakpolitikai témák (határon átnyúló együttműködések jövője, makroregionális stratégiák területi monitoring igényei, nemzetközi migráció) kerülnek fókuszba. Ezen kívül fontos információk hangoznak el az ESPON 2020 program végrehajtásának aktualitásairól és a hamarosan megjelenő közbeszerzési felhívásokról is.

Az ESPON 2020 programról további információ található a Kormány Regionális Politika tematikus portálján ide kattintva és a program honlapján.

Menü

Főoldal

Navigáció