A közelmúltban jelentek meg a két interregionális együttműködési program felhívásai üres álláshelyek betöltésére.

A területi tények gyűjtését, területi folyamatok elemzését végző ESPON 2020 interregionális együttműködési program szakmai végrehajtásáért felelős Európai Területi Társulás felhívást tett közzé a két osztályvezetői álláshely betöltésére.

A jelentkezéseket 2016. március 3-ig várják, (magyar idő szerint) 16:00-ig szükséges megküldeni a pályázati anyagot. További információk ezen a felületen érhetők el.

A INTERACT III interregionális együttműködési program irányító hatósága is közleményben hívta fel a figyelmet, hogy megnyílt a lehetőség a Turkuban (Finnország) működő INTERACT Iroda koordinátori pozíciójának betöltésére.

A jelentkezéseket 2016. március 3. (magyar idő szerint) 15:15-ig várják. Az interjúkra Helsinkiben kerül majd sor. További információk ezen a felületen érhetők el.

Az ESPON 2020 és INTERACT programokról további információ található a Kormány Regionális Politika tematikus portálján ide kattintva és a programok honlapján (http://www.espon.eu/main/; http://www.interact-eu.net/).