Az európai területi tények, folyamatok kutatását végző ESPON 2020 együttműködési program weboldalán az alábbi közbeszerzési felhívások jelentek meg a közelmúltban.

(1) Tender felhívás az ESPON Adatbázis Portál fejlesztésére – 1. fázis

A felhívás célja az ESPON Adatbázis Portál továbbfejlesztését, fenntartását és hozzáférhetőségét biztosító külső szolgáltató kiválasztása. A szolgáltató feladata lesz, hogy a különböző forrásokból származó, eltérő típusú adatokat változatos funkciók segítségével tegye elérhetővé a Portálon, fejlessze a Portálhoz kapcsolódó web-szolgáltatásokat, tegye lehetővé az adatbázisok rendszeres frissítését és nyújtson támogatást adatokhoz kapcsolódó kérdésekben az ESPON 2020 program más tevékenységeiben résztvevők számára. A Portál legyen felhasználóbarát: a területi elemzésekhez, monitoringhoz szükséges adatok, funkciók legyenek könnyen elérhetők és átláthatók.

Az igényelt szolgáltatás technikai és adminisztratív részletei a felhíváshoz kapcsolódó dokumentációban olvashatók, amely ingyenesen kérhető el az ESPON Európai Területi Társulástól a plyoIrYoXE3Z55dGVuZGVyc0Blc3Bvbi5ldQ== címen, illetve hozzáférhető a felhívást hivatalosan közlő felületen:

https://pmp.b2g.etat.lu/index.php?page=entreprise.EntrepriseDetailsConsultation&refConsultation=11897&orgAcronyme=t5y

Az e felhívásban maximálisan szerződhető keretösszeg: 400.000 EUR.          A tenderdokumentáció hozzáférhető: 2016. április 21-ig.                            Az ajánlat megküldésének határideje: 2016. április 28. 10:00.

A felhívás az ESPON program weboldalán megtekinthető: http://www.espon.eu/main/Menu_Calls/Menu_Tenders/Menu_OpenCalls/Database1.html

(2) Tender felhívás a „MapKits” alkalmazás fejlesztésére

A felhívás célja a „MapKits” nevű alkalmazást fejlesztő külső szolgáltató kiválasztása. Az alkalmazás fő funkciója az európai területi folyamatokat és mintázatokat leíró regionális, városi szintű és rácsadatok vizualizálása, térképek előállítása, valamint az adatok elemzése.

Az igényelt szolgáltatás technikai és adminisztratív részletei a felhíváshoz kapcsolódó dokumentációban olvashatók, amely ingyenesen kérhető el az ESPON Európai Területi Társulástól a TofREgbzQhFSpVZjXy8zDzzFGmEdGVuZGVyc0Blc3Bvbi5ldQ== címen, illetve hozzáférhető a felhívást hivatalosan közlő felületen:     https://pmp.b2g.etat.lu/index.php?page=entreprise.EntrepriseDetailsConsultation&refConsultation=11899&orgAcronyme=t5y

Az e felhívásban maximálisan szerződhető keretösszeg: 50.000 EUR.         A tenderdokumentáció hozzáférhető: 2016. április 21-ig.                            Az ajánlat megküldésének határideje: 2016. április 28. 10:00.

A felhívás az ESPON program weboldalán megtekinthető: http://www.espon.eu/main/Menu_Calls/Menu_Tenders/Menu_OpenCalls/MapKits.html

(3) Tender felhívás az ESPON weboldal fejlesztésére

A felhívás célja az ESPON program weboldalát fejlesztő külső szolgáltató kiválasztása. A szolgáltató feladata lesz a weboldal teljes újratervezése, törekedve a modern, innovatív és interaktív megoldások alkalmazására. A fejlesztés során fel kell mérni a felhasználók igényeit, majd az új weboldalt széles körben tesztelni is szükséges.

Az igényelt szolgáltatás technikai és adminisztratív részletei a felhíváshoz kapcsolódó dokumentációban olvashatók, amely ingyenesen kérhető el az ESPON Európai Területi Társulástól a DTCWeCTRTKOdMZAZ7UzMJzNWdGVuZGVyc0Blc3Bvbi5ldQ== címen, illetve hozzáférhető a felhívást hivatalosan közlő felületen: https://pmp.b2g.etat.lu/index.php?page=entreprise.EntrepriseDetailsConsultation&refConsultation=11937&orgAcronyme=t5y

Az e felhívásban maximálisan szerződhető keretösszeg: 100.000 EUR.       A tenderdokumentáció hozzáférhető: 2016. április 25-ig.                             Az ajánlat megküldésének határideje: 2016. május 2. 14:00.

A felhívás rövid bemutatása az ESPON program weboldalán megtekinthető: http://www.espon.eu/main/Menu_Calls/Menu_Tenders/Menu_OpenCalls/RedesignWebsite.html

A közbeszerzésekre vonatkozó szabályoknak megfelelően bővebb tájékoztatást a szerződő hatóságként eljáró ESPON Európai Területi Társulás adhat, ahol a IfDeNtedMgdUikAXT6MTQxEJdGVuZGVyc0Blc3Bvbi5ldQ== címen várják a megkereséseket.